PPI for Kinas industri for smelting og valsing av jernholdige metaller steg med 12,0 % på årsbasis fra januar til februar.

I følge data utgitt av National Bureau of Statistics of China, i februar 2021, økte de nasjonale fabrikkprisene for industriprodusenter med 1,7 % fra år til år og 0,8 % måned til måned;Innkjøpsprisene til industriprodusenter steg med 2,4 % fra år til år og 1,2 % fra måned til måned.I gjennomsnitt fra januar til februar steg prisene fra fabrikk for industriprodusenter med 1,0 % sammenlignet med samme periode i fjor, og innkjøpsprisene for industriprodusenter steg med 1,6 %.

Prisene fra fabrikk til industriprodusenter har steget og falt.

生产者出厂价格

Innkjøpsprisen til industriprodusenter har steget og falt.

生产者购进

  • 1. År-til-år endringer i industrielle produsentpriser.

Blant industriprodusentenes priser fra fabrikk steg prisene på produksjonsmidler med 2,3 %, en økning på 1,8 prosentpoeng fra måneden før, og påvirket den samlede økningen i industriprodusentenes priser fra fabrikk med omtrent 1,71 prosentpoeng. .

Blant innkjøpsprisene til industrielle produsenter,prisen på jernholdige metallmaterialer steg 11,6 %, prisen på ikke-jernholdige metallmaterialer og ledninger steg 10,3 %, prisen på kjemiske råvarer steg 0,3 %, og prisen på drivstoff og kraft falt 1,0 %.

  • 2. Kjede-til-måned endringer i industrielle produsentpriser

Blant industriprodusentenes priser fra fabrikk steg prisene på produksjonsmidler med 1,1 %, en nedgang på 0,1 prosentpoeng fra forrige måned, noe som påvirket det samlede nivået på industriprodusentenes priser fra fabrikk til å stige med om lag 0,80 prosent. poeng.Blant dem økte prisen på gruve- og bergverksindustrien med 2,8%, prisen på råvareindustrien økte med 2,1%, og prisen på prosessindustrien økte med 0,4%.Prisene på livsoppholdsmateriell har endret seg fra stigende til flate.

Blant innkjøpsprisene til industrielle produsenter steg prisen på drivstoff og kraft med 3,3 %, prisen på jernholdige metallmaterialer med 2,2 %, prisen på kjemiske råvarer med 1,3 %,og prisen på ikke-jernholdige metallmaterialer og ledninger med 1,2 %.


Innleggstid: 12. mars 2021